Degustatiemenu

    LENTE 2017 -  april, mei, juni

    Michaël stelt om de 13 weken een nieuw degustatiemenu samen. Hierbij wordt steeds gewerkt met seizoensproducten. Op deze manier kan u allerlei smaken ontdekken en genieten van de verschillende technieken in combinatie van ambachtelijke producten op hun best.
    U kan dit menu kiezen voor het hele gezelschap vanaf 6 personen.
    Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte of door een allergie gedwongen bent tot een bepaald dieet. Als u ons hiervan op de hoogte brengt doen wij ons uiterste best om de menu voor u aan te passen.

    Voor aangepaste wijnen kan u een kijkje nemen bij onze wijnen.


    Kennismaking
    Wij serveren drie amuses die u laten kennismaken met onze huisstijl.

    Zeeuwse oester/ Inktvis/ Gin-tonic

    Yellowfin tonijn
    Ceviche van tonijn met crème van tuinkers, gemarineerde radijs en zoetzure coulis van citrus en appel

    Mechelse asperge*
    Verschillende bereidingen van asperge; velouté, gemarineerd en als tartaar. Vergezeld met doperwten, kwartelei, Noordzeegarnalen en hazelnoot.

    Roodbaars**
    Op het vel gebakken, gecombineerd met crème van broccoli en bloemkoolcouscous. Parmezaanbereidingen zorgen voor de pittige smaak in het gerecht

    Parelhoen
    Filet van parelhoen in combinatie met verschillende wortelbereidingen en bosuitjes. Afgewerkt met jus van rode porto

    Aardbei
    Belgische aardbeien worden gepresenteerd in verschillende bereidingen en structuren, samen met de frisheid van rabarber en basilicum. Pont-neuf van verloren brood.


    4 gangen € 45

    5 gangen* € 53
    6 gangen** € 60
    Koffie met mignardises € 6

    Alle prijzen zijn per persoon, exclusief 12% btw.