Degustatiemenu

    HERFST 2017 -  oktober, november, december

    Michaël stelt om de 13 weken een nieuw degustatiemenu samen. Hierbij wordt steeds gewerkt met seizoensproducten. Op deze manier kan u allerlei smaken ontdekken en genieten van de verschillende technieken in combinatie van ambachtelijke producten op hun best.
    U kan dit menu kiezen voor het hele gezelschap vanaf 6 personen.
    Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte of door een allergie gedwongen bent tot een bepaald dieet. Als u ons hiervan op de hoogte brengt doen wij ons uiterste best om de menu voor u aan te passen.

    Voor aangepaste wijnen kan u een kijkje nemen bij onze wijnen.


    Kennismaking
    Wij serveren drie amuses die u laten kennismaken met onze huisstijl.

    Zeeuwse oester/ Inktvis/ Gin-tonic

    Makreel
    Japanse bereiding van makreel. Kort gegrild en gemarineerd met ponzu. In combinatie met gember, pompoen en komkommer.

    Wilde zeebaars*
    De zeebaars wordt ‘à la meunière’ gebakken en gebracht met verschillende bereidingen van knolselder.

    Kwartel**
    Krokant gebakken op het vel. Rijk gerecht met Italiaanse twist. In een bereiding met eekhoorntjesbrood en crunch van hazelnoot.

    Hertenkalf
    De filet met zoetzure structuren van appel en ui. Combinatie met de zachte bitterheid van Brabants grondwitloof.

    Yoghurt en passievrucht
    Verassend dessert met yoghurt en passievrucht in de hoofdrol. Zoet-zout combinatie van hazelnoot. Roomijs van gekarameliseerde pinda zorgt voor extra frisheid.


    4 gangen € 45

    5 gangen* € 53
    6 gangen** € 60
    Koffie met mignardises € 6

    Alle prijzen zijn per persoon, exclusief 12% btw.