Voorgerechten

    Alle prijzen zijn exclusief BTW (tenzij anders vermeld).
    Vanaf 1 januari 2010 gelden volgende tarieven voor de horeca: dranken 21%, restaurant en -cateringdiensten 12%, afhaalgerechten 6%.

    Gelieve het exacte aantal personen 7 dagen vóór reservatiedatum door te geven, op deze basis wordt de uiteindelijke rekening gemaakt.

    Voor iedere bestelling wordt een voorschot van 25 % aangerekend. Als de bestelling binnen de 7 dagen voor aanvang wordt geannuleerd geldt dit voorschot als schadeloosstelling voor de geleden kosten (bestellingen,…).

    Als u graag de ideale wijnen bij uw gerechten wenst te drinken zorgen wij hiervoor.De wijnen worden voor u geselecteerd bij een gespecialiseerde wijnboetiek en kan u bekijken bij wijnen. Indien wij voor uw wijnen zorgen wordt er geen stopselprijs aangerekend.

    Indien u zelf voor uw wijnen zorgt, maar wel bediend wenst te worden, wordt er een stopselprijs aangerekend van 2,50 euro per fles. Dit geldt ook voor het aperitief.

    Indien u wenst dat wij voor tafellinnen en decoratie zorgen, wordt er een supplement aangerekend van 2,50 euro per persoon.

    Indien u wenst dat wij voor tafellinnen en decoratie met bloemen zorgen, wordt er een supplement aangerekend van 3,50 euro per persoon.

    Bestek, borden en glazen worden steeds door ons voorzien. Zonder meerprijs.

    Al het keukenmateriaal wordt door ons voorzien (potten, pannen, messen, enz…). Omdat wij enkel werken met dagverse producten zijn sommige gerechten enkel verkrijgbaar in bepaalde seizoenen, als dit het geval is worden deze steeds vervangen door een evenwaardig product.
    U wordt hiervan steeds op de hoogte gebracht en kan uiteraard ook altijd een ander gerecht kiezen.

    De broodjes zijn in de prijs begrepen. Wij voorzien per persoon 1 broodje per voorgerecht en/of soep.

    Bij de hoofdschotel wordt er steeds een tweede keer bij geserveerd aan tafel. Dit supplement is reeds verrekend in de aangegeven prijs van het gerecht.

    Voorgerechten

     

    [/th_table]
    Parmaham
    cavaillon – sla- tomaat – vinaigrette
    € 7,50
    Kippenfricassee
    bladerdeeg – gevogeltevelouté – champignons – aardappelpuree
    € 7,50
    Scampi Diabolique
    paprika – tomaat – stokbrood
    € 7,50
    Mozzarella
    basilicum – tomaat – pesto – ciabatta
    € 7,70
    Asperges op z’n Vlaams
    ei – peterselie – hoeveboter
    € 8,00
    Garnalencocktail
    grijze garnalen – tomaat – sla – ei
    € 8,00
    Paling in’t groen
    groene tuinkruiden – zuurdesembrood
    € 8,80
    Kabeljauwhaasje
    bladspinazie – mousselinesaus – fleurons
    € 9,50
    Vispannetje
    zeetong – zalm – kabeljauw – mosselen – grije garnalen
    € 10,00
    Gegrilde zeekreeft
    gekonfijte tomaat – tuinkruiden
    € 18,00

    Eigentijdse voorgerechten
    Scampi
    gember – gemarineerde kerstomaat – gebakken noedels
    € 7,50
    Gerookte zalm
    groene appel – spek – limoendressing
    € 8,50
    Carpaccio van rund
    ossehaas – olijfolie – balsamico – zongedroogde tomaat – parmezaan
    € 8,50
    Geitenkaas
    blinis – geroosterd spek – appelkaramel – pijnboompitten
    € 8,70
    Gerookte eendenborst
    mango – ijs van mango – limoengelei – aspergescheuten
    € 8,80
    Ceviche van makreel
    structuren van komkommer – gel van sushi azijn – radijskers
    € 9,00
    Tartaar van zalm
    gemarineerd radijs – zure room – gepelkde sjalot – sorbet van venkel
    € 9,00
    Parade van zalm
    sushi – sesam -truffel – tartaar – wasabi – ‘op vel gebakken’ – tomaat
    € 9,20
    Sint-jacobs vruchten
    bloemkool – garnalen – kreeftenkaramel – serranoham – pompelmoes
    € 10,20
    Geelvintonijn
    avocado – limoengel – rammenas – sesam
    € 11,00
    Zeetong
    gemarineerde coquille – aardpeer – beurre blanc – limoen
    € 11,30
    Zeeduivel
    bereidingen van tomaat – courgette – mozzarella – citroenverbena
    € 11,70
    Griet
    crème van aardpeer – witte bonen – spek – coulis van postelein
    € 11,70
    Gamba
    varkenswang – crème v bloemkool – leverterrine – varkenszwoerd
    € 12,50
    Fazant
    ravioli – bospaddesteoelen – chips van schorseneer
    € 12,50
    Kabeljauwhaasje
    mousseline – garnalenbisque – krokant van garnaal – beukenzwam
    € 12,50
    Tarbot
    Mechelse asperges – bladspinazi – aardappelcrème – crumble van olijf
    € 12,50
    Schelvis
    noordzeekrab – crème van knolselder – beurre blanc – zeeuwse mossel
    € 13,00
    Langoustine
    gerookte zalm – structuren van paprika – tomaat – quinoa
    € 13,00
    King Krab
    rammenas – avocado – radijs – groene appel – spekcrumble
    € 14,20