Onze keuken

Michaël is een oud-leerling van de hotelschool Coloma in Mechelen. Hier volgde hij een koksopleiding van 6 jaar en koos nadien voor een specialisatiejaar wereldgastronomie. Michaël liep stage bij verschillende chefs waaronder Guy Vercauteren van het laurierblad en Noël Neckebroek van kasteel Diependa...

Read more →

Michaël is een oud-leerling van de hotelschool Coloma in Mechelen.

Hier volgde hij een koksopleiding van 6 jaar en koos nadien voor een specialisatiejaar wereldgastronomie. Michaël liep stage bij verschillende chefs waaronder Guy Vercauteren van het laurierblad en Noël Neckebroek van kasteel Diependael.

In onze eigentijdse keuken kiezen wij steeds voor dagverse topproducten en primeert de natuurlijke smaak. Wij staan voor een evenwichtige Belgische keuken waarbij moderne kooktechnieken gecombineerd worden met de klassieke bereidingswijzen.

Michaël streeft naar eenvoud, puurheid en kwaliteit.