Volledig aanbod en details

  Alle prijzen zijn exclusief BTW (tenzij anders vermeld). 
  Vanaf 1 januari 2010 gelden volgende tarieven voor de horeca: dranken 21%, restaurant en -cateringdiensten 12%, afhaalgerechten 6%.

  Gelieve het exacte aantal personen 7 dagen vóór reservatiedatum door te geven, op deze basis wordt de uiteindelijke rekening gemaakt.

  Voor iedere bestelling wordt een voorschot van 25 % aangerekend. Als de bestelling binnen de 7 dagen voor aanvang wordt geannuleerd geldt dit voorschot als schadeloosstelling voor de geleden kosten (bestellingen,…).

  Als u graag de ideale wijnen bij uw gerechten wenst te drinken zorgen wij hiervoor.De wijnen worden voor u geselecteerd bij een gespecialiseerde wijnboetiek en kan u bekijken bij wijnen. Indien wij voor uw wijnen zorgen wordt er geen stopselprijs aangerekend.

  Indien u zelf voor uw wijnen zorgt, maar wel bediend wenst te worden, wordt er een stopselprijs aangerekend van 2,50 euro per fles.

  Bestek, borden en glazen worden steeds door ons voorzien. Zonder meerprijs.

  Omdat wij enkel werken met dagverse producten zijn sommige gerechten enkel verkrijgbaar in bepaalde seizoenen, als dit het geval is worden deze steeds vervangen door een evenwaardig product. U wordt hiervan steeds op de hoogte gebracht en kan uiteraard ook altijd een ander gerecht kiezen.

  Kijk ook bij onze wijnen voor een aangepaste drankenformule.